Chat live shqip Free live sexchat with strangers

Rated 3.97/5 based on 965 customer reviews

Shqip Radio broadcasting 24hours various kind of latest Albanian, Shqip music songs.

You can chat with our online users by visiting our main chat room. Other chat members near Albania To chat with other Chat Hour members who live near Albania, you can use the following links to browse our chatters.

If you can't listen to any Radio, try to listen at different time, as the Radio Station may stop during midnight according to its own country time zone.

Welcome to Chat Albania, the list of Chat Hour members in Albania.

Pra, kemi nj emr tipik ilir, i cili ndeshet n t njjtn form n Ilirin e athershme ,q pikrisht me kt talasokraci t shek. II dhe i pari q e prmnd sht Lukiani, nj mendje enciklopedike e shek.

VIII-VII lidhet dhe themelimi i Vlors dhe emri tipik ilir Aulona. Ajo permendt nga shume udhtare dhe kronikane t huaj si nj nga qytetet Skele kryesore te Ilirise se Jugut, q lulezoi pas renies se Apollonise dhe Orikut. Dhe vazhdimisht gjat mesjets, Aulona prmendet n listen e qyteteve bregtetare si Port i Rendsishem, me Detari t zhvilluar. II e.s, i cili prshkuan nj udhtim, q prfundon n ditn e dhjet pas rreziqeve t mdha n Vlor, n Aulona.

Leave a Reply